Contactați-ne

  • 0762 826 928
  • poptransroute@gmail.com
  • 0735 538 936
Pattern Bg
Awesome Image

Despre noi

Totul a început în 2014

Înființată în anul 2014, Pop Trans Route vine în sprijinul dumneavoastră cu soluții profesionale de transport marfă, bagaje și persoane, pe rute interne și internaționale. De asemenea, în portofoliul nostru adăugăm și servicii de mutări și relocări.

Deși nu suntem singura companie de profil din România, putem spune că în toți acești ani de activitate am prestat servicii de calitate, oferind respect față de clienți, un transport rapid și sigur pentru fiecare tip de marfă.

  • Promptitudine
  • Organizare
  • Punctualitate

Combinând acești factori, am realizat colaborări de succes și de lungă durată, acumulând în fiecare an cunoștințe noi și realizând investiții în parcul auto și în echipa pe care am format-o.

Alegerea perfectă pentru afacerea dumneavoastră!

De ce POP Trans Route?
Awesome Image

01

Experiența

Deși nu suntem cea mai veche companie din acest domeniu, ne mândrim cu o experiență de peste 10 ani în ceea ce privește transportul de marfă, mutări și relocări.

Awesome Image

02

Personal

Am format o echipă cu experiență, oferind respect pentru fiecare client, dar și o atenție deosebită în ceea ce privește manipularea și transportul mărfi.

Awesome Image

03

Parc auto

Vă punem la dispoziție autoutilitare și dube de 3.5t, potrivite pentru orice tip de marfă.

Awesome Image

04

Management

Venim în sprijinul clienților cu soluții personalizate de transport, mutări sau relocări, oferind transport în siguranță și timp redus.